Over ons

Een nieuwe website nodig?

websites die scoren
Milned biedt hulp bij de bouw en het beheer van je website inclusief webhosting. Ruime ervaring en kennis van broncode en CMS-systemen, zoals WordPress en Joomla! vormen daarvoor de basis. Oog voor content & design maakt het compleet. Met welke website kunnen we jou helpen?

Domeinnamen en support

domeinnamen met SSL
Een domeinnaam registreren of verhuizen? Milned kan voor vrijwel alle extensies een domeinnaam claimen of verhuizen. En wil je technische ondersteuning bij het opzetten van je site? Via onze support-strippenkaart kan dat zonder abonnement.

Webshop of webapplicaties

webapplicaties en webshops
Heb je een idee voor een webshop of webapplicatie in je website? Bijvoorbeeld een inlogsysteem of afsprakenmodule. We denken graag met je mee! Bespreek met ons de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op.

Website optimalisatie

Heb je een website en wil je deze beter laten scoren, dus meer bezoekers en meer conversie? Milned kan je hierbij helpen. Bij een bestaande website voeren eerst een nul-meting uit. Dit houdt in dat we kijken hoe je website scoort qua laadsnelheid, vindbaarheid en conversie. Daarna kunnen we aan de slag om dit te optimaliseren. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op en vertel ons je doelen.

Website onderhoud

Ook voor (technisch) onderhoud aan je website kun je terecht bij Milned. Veel websites zijn gemaakt op basis van het WordPress of Joomla! CMS systeem en daarvoor komen regelmatig updates uit. Bovendien zijn veel sites uitgerust met extra plugins voor meer functionaliteit. Deze plugins krijgen eveneens regelmatig nieuwe versies die voor meer veiligheid kunnen zorgen of compatibel zijn met nieuwere PHP-versies. In de meeste gevallen is het verstandig deze updates uit te voeren. Milned zal dit uitvoeren en alles weer testen op een goede werking incl. het maken van backups. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Check je domeinnaam

Wil jij een domeinnaam laten vastleggen? Controleer dan eerst of deze nog vrij is.
Hieronder kun je dit voor een aantal populaire extensies direct zelf controleren.