Tarieven

Support strippenkaart
€ 250,-
 •  12 supportstrippen
 •  Elke strip staat voor 15 min. support
 •  Via telefoon, whatsapp of e-mail
 •  Ook voor DNS-aanpassingen
 •  De strippenkaart is 2 jaar geldig
 •  Geen abonnement
NL-domein + e-mail en webruimte
€ 199,- p/j
 •  NL-domein met SSL-certificaat
 •  WordPress basisinstallatie
 •  5 mailboxen (IMAP of POP)
 •  8 GB diskruimte incl. webmail
 •  SpamExperts pakket
 •  Backups (15 dagen retentie)

Prijzen zijn excl. 21% BTW (prijspeil 2024).
Server staat in datacentrum in Nederland met uitstekende IPv4 en IPv6 verbindingen.

Maatwerk website

Het tarief voor het maken van een website loopt sterk uiteen. Dit is namelijk direct afhankelijk van je wensen. Zo maken we websites vanaf circa € 650,- euro excl. btw voor kleine, relatief eenvoudige sites. Voor de grotere – meer complexe – websites of webshops lopen de bedragen op (gemiddeld tussen de € 2.000,- tot € 6.000,- euro excl. btw). Wat we daarvoor doen en hoe we te werk gaan lees je in onderstaand stappenplan.

Stappenplan voor je website
Inventarisatie wensen en eisen

Waar ben je concreet naar op zoek? Wellicht heb je zelf al een idee in je hoofd hoe jouw website eruit moet komen te zien, maar kun je daarbij best wat hulp gebruiken. Met deze stap kunnen we je al van dienst zijn. En daarbij stellen we vaak ook al de vraag: met welk budget wil je jouw website realiseren? Natuurlijk wil je de beste prijs. Maar als we direct al horen dat het budget beperkt is en de wensen hoog zijn, dan kunnen we dit gelijk aangeven. Het wensenlijstje kan dan eventueel bijgesteld worden en onderdelen daarvan kunnen we prioriteren in volgorde van “nice to have” en “must have”. Zo komen we samen tot een goed afgewogen realistisch plan voor je site.

Offerte en plan van aanpak

Vanuit jouw wensen en eisen en onze expertise wordt er een duidelijk plan van aanpak opgesteld waarbij per onderdeel een stelpost voor de prijs is opgenomen. Bij kleinere sites kunnen we alles gelijk oppakken en uitwerken en geven we een duidelijke planning af. Bij uitgebreide wensen of specifieke webapplicaties wordt de opdracht opgesplitst in twee delen: in het eerste deel gaan we een “wire-frame” of “draadmodel” maken. We kunnen dan alles in functionele zin uitwerken. Op basis hiervan wordt precies duidelijk hoe en wat er gebouwd moet worden en kan het omgezet worden in code en design: dit is het tweede deel. Ook stelt dat ons in staat om tot een goede planning te komen voor de oplevering van je site.

Uitvoering, controle, testen, optimaliseren en onderhoud

We gaan je site daadwerkelijk bouwen, testen, bijstellen en uiteindelijk opleveren. We helpen je via een handleiding bij het zelfonderhoud van je site, zodat je zelf content kunt aanpassen en toevoegen.

Natuurlijk is je site nooit af en zal deze altijd weer bijstellingen of updates nodig hebben voor een betere vindbaarheid, veiligheid en/of snelheid. Voor dit soort onderhoud nemen de meeste klanten een support-strippenkaart af. Interesse in support of een website? Neem vrijblijvend contact op.